Aer conditionat. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Aerul conditionat, nociv pentru sanatate?

Sursa: https://static1.squarespace.com

15 Aug 2017 | 35 afisari

Cristian Alexandru | Aer conditionat

Odata considerat un lux, aerul conditionat a devenit de-a lungul timpului o modalitate accesibila de a crea confort termic. Acum sunt extrem de multi utilizatori care se bucura de beneficiile pe care le ofera aceste inventii moderne. Insa, aparatele de aer conditionat au si efecte nocive asupra sanatatii?

citeste mai mult

Trei motive pentru care igienizarea aerului conditionat este importanta

Sursa: www.bonfe.com

04 Iul 2017 | 32 afisari

Cristian Alexandru | Aer conditionat

Intretinerea sistemelor de aer conditionat este importanta pentru prelungirea duratei de viata si pentru pastrarea eficientei acestor aparate. Un pas important in acest proces il reprezinta si igienizarea cu regularitate a unitatii interioare, care are beneficii atat pentru functionarea optima a intregului sistem de aer conditionat, cat mai ales pentru sanatate.

citeste mai mult

Cele mai frecvente 5 defectiuni ale aparatelor de aer conditionat

Sursa: www.pixabay.ro

11 Apr 2017 | 35 afisari

Cristian Alexandru | Aer conditionat

Aparatele de aer conditionat sunt inventii moderne menite sa asigure confortul termic in diverse spatii. Insa, pe langa numeroasele beneficii pe care le aduce montarea unor astfel de sisteme de optimizare a temperaturii, ca orice gadget si aparatele AC sunt predispuse uzurii si defectiunilor tehnice. Daca locuinta sau biroul tau sunt dotate cu sisteme de climatizare de tip AC, este bine sa stii care sunt cele mai frecvente 5 defectiuni ce pot sa apara, pentru a-ti fi mai usor sa le identifici si sa le solutionezi.

citeste mai mult

Care sunt principalele tipuri de aparate de aer conditionat

sursa foto: http://www.ariston.com

02 Oct 2016 | 32 afisari

Cristian Alexandru | Aer conditionat

Evolutia tehnologica nu a omis nici piata sistemelor de climatizare. Multitudinea de optiuni disponibile in magazine ofera posibilitatea de a alege, insa totodata poate face mai dificil procesul de selectie al celui mai potrivit aparat de aer conditionat. Deci, care este cea mai potrivita solutie de climatizare pentru confortul tau? Afla care sunt principalele tipuri de aparate de aer conditionat!

citeste mai mult

Aparatele de aer conditionat multisplit, cea mai buna varianta pentru racoare cu personalizare

Aparat aer conditionat

21 Mai 2016 | 41 afisari

Cristian Alexandru | Aer conditionat

Aerul conditionat poate fi considerat, pe timp de vara, un prieten foarte bun, indiferent daca locuim casa sau intr-un apartament de bloc. Aerul conditionat este cel care „ne asteapta” acasa dupa o zi intensa de munca si contribuie la crearea unei atmosfere relaxante. Un sistem de aer conditionat poate contine aparate de tip monosplit (sau „split”), dublusplit sau multisplit. Va prezentam, mai jos, informatii practice dupa care sa va ghidati cand vreti sa achizitionati un aparat de aer condititionat multisplit cu tehnologie inverter.

citeste mai mult