Aer conditionat. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Aparatele de aer conditionat multisplit, cea mai buna varianta pentru racoare cu personalizare

Aparat aer conditionat

21 Mai 2016 | 4 afisari

Cristian Alexandru | Aer conditionat

Aerul conditionat poate fi considerat, pe timp de vara, un prieten foarte bun, indiferent daca locuim casa sau intr-un apartament de bloc. Aerul conditionat este cel care „ne asteapta” acasa dupa o zi intensa de munca si contribuie la crearea unei atmosfere relaxante. Un sistem de aer conditionat poate contine aparate de tip monosplit (sau „split”), dublusplit sau multisplit. Va prezentam, mai jos, informatii practice dupa care sa va ghidati cand vreti sa achizitionati un aparat de aer condititionat multisplit cu tehnologie inverter.

citeste mai mult

Recomandari de montare a aerului conditionat

Sursa: http://www.klimatizacija-info.rs

26 Mar 2016 | 1 afisari

Cristian Alexandru | Aer conditionat

Pozitionarea corespunzatoare a aparatului de aer conditionat este importanta din mai multe motive. In primul rand, aduce beneficii in ceea ce priveste eficienta energetica, ceea ce inseamna ca un loc bine ales pentru montarea unitatii ajuta la economisirea financiara. Daca este asezat corect, aparatul de aer conditionat nu va consuma la fel de multa energie electrica pentru a raci spatiul. In acelasi timp, gradul de confort oferit va fi mult mai mare, deoarece aerul furnizat va fi dispus astfel incat sa pastreze temeperatura optima in intreaga incapere.

citeste mai mult

Aparatele de aer conditionat cu inverter: alegerea ideala pentru confort termic

Aparate de aer conditionat (Sursa foto: earth911.com)

01 Iul 2015 |

Cristian Alexandru | Aer conditionat

Aparatele de aer conditionat au devenit echipamente de nelipsit in lumea moderna, iar confortul termic este un element cheie pentru fiecare locuinta. In oferta roinstalatii.ro gasiti o serie de modele de aer conditionat cu inverter, monosplit, de capacitati variate, care sa va faca vara mai racoroasa. Am ales marcile Nordstar si Gee pentru ca dumneavoastra sa aveti cele mai ieftine optiuni de aer conditionat.

citeste mai mult

Care sunt avantajele aparatelor de aer conditionat cu Inverter

Poza indisponibila Care sunt avantajele aparatelor de aer conditionat cu Inverter

24 Apr 2015 | 2 afisari

Cristian Alexandru | Aer conditionat

Sistemele moderne de aer conditionat reprezinta solutia optima pentru orice anotimp. Avand atat functii de racire atat de necesare verilor toride dar si de incalzire care asigura un confort termic ridicat pe timpul iernii, performanta sistemelor AC este continuu monitorizata de producatori, cu scopul de a fi imbunatatite permanent.

citeste mai mult