Boilere. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Panourile solare, solutia eco pentru incalzirea apei menajere

Sursa: pixabay.com

24 Apr 2018 | 14 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Panourile solare reprezinta o solutie moderna de obtinere a apei calde menajere, oferind o multime de avantaje. Aceasta este o solutie ecologica si economica de incalzire a apei, deoarece procesul presupune utilizarea unei resurse inepuizabile de energie, fara sa fie urmat de eliminarea de noxe sau compusi poluanti.

citeste mai mult

Sapte defectiuni frecvent intalnite in functionarea boilerelor

Sursa: pixabay.com

13 Apr 2018 | 13 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Ca orice alt echipament tehnic, boilerul este predispus la defectiuni cauzate fie de uzura si vechimea echipamentului, fie de manipularea necorespunzatoare, fie de diverse alte motive. Acestea pot afecta confortul familiei tale, asa ca este important sa le poti identifica si sa le remediezi cat mai repede. Afla, asadar, care sunt cele mai frecvente 7 defectiuni intalnite in functionarea unui boiler.

citeste mai mult

Cum poti reduce consumul de energie cand utilizezi un boiler electric

Boiler electric (sursa: www.roinstalatii.ro)

21 Feb 2018 | 86 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Printre optiunile de top in ceea ce priveste incalzirea apei la casa sau la apartament se numara si boilerele electrice. Unul mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a alege aceasta modalitate de a obtine apa calda pentru casa ta este ca, desi costurile de achizitie sunt reduse, consumul generat de aceste boilere electrice este destul de mare. Exista insa si moduri in care poti reduce consumul de energie al acestor echipamente, cum ar fi:

citeste mai mult

Care sunt principalele tipuri de boilere

Tipuri de boilere

17 Ian 2018 | 54 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Printre cele mai eficiente metode de a beneficia de apa calda in propria locuinta se afla boilerele si centralele termice. Desi cele din urma se bucura de ceva mai multa popularitate, montarea unui boiler ramane totusi o solutie alternativa foarte buna in situatia in care iti doresti sa beneficiezi de apa calda, fara a face investitii mari in acest sens. Daca vei lua in calcul aceasta solutie, este important sa stii care sunt principalele tipuri de boilere.

citeste mai mult

Opt reguli de aur referitoare la boilerul electric

Boiler electric montat in baie (Foto: plumbing4home.com)

07 Oct 2017 | 91 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Obtinerea apei calde menajere prin folosirea unui boiler electric trebuie sa fie usoara ca o joaca de copii si simpla ca deschiderea robinetului. Aceste idealuri se sprijina pe 8 reguli de aur.

citeste mai mult