Boilere. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Cum poti reduce consumul de energie cand utilizezi un boiler electric

Boiler electric (sursa: www.roinstalatii.ro)

21 Feb 2018 | 46 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Printre optiunile de top in ceea ce priveste incalzirea apei la casa sau la apartament se numara si boilerele electrice. Unul mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a alege aceasta modalitate de a obtine apa calda pentru casa ta este ca, desi costurile de achizitie sunt reduse, consumul generat de aceste boilere electrice este destul de mare. Exista insa si moduri in care poti reduce consumul de energie al acestor echipamente, cum ar fi:

citeste mai mult

Care sunt principalele tipuri de boilere

Tipuri de boilere

17 Ian 2018 | 27 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Printre cele mai eficiente metode de a beneficia de apa calda in propria locuinta se afla boilerele si centralele termice. Desi cele din urma se bucura de ceva mai multa popularitate, montarea unui boiler ramane totusi o solutie alternativa foarte buna in situatia in care iti doresti sa beneficiezi de apa calda, fara a face investitii mari in acest sens. Daca vei lua in calcul aceasta solutie, este important sa stii care sunt principalele tipuri de boilere.

citeste mai mult

Opt reguli de aur referitoare la boilerul electric

Boiler electric montat in baie (Foto: plumbing4home.com)

07 Oct 2017 | 65 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Obtinerea apei calde menajere prin folosirea unui boiler electric trebuie sa fie usoara ca o joaca de copii si simpla ca deschiderea robinetului. Aceste idealuri se sprijina pe 8 reguli de aur.

citeste mai mult

Sfaturi pentru intretinerea corecta a unui boiler electric

Sursa foto: greenenergyscotland.com

28 Sep 2017 | 195 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Boilerul electric reprezinta una dintre cele mai folosite solutii tehnologice de catre romani pentru obtinerea apei calde menajare. Durata medie de viata a unui boiler electric este de circa zece ani, mai mare decat in cazul altor echipamente de incalzire a apei similare. Un boiler electric rezista mai mult, deoarece foarte putine dintre componentele sale sunt expuse in mod direct la caldura. Daca va doriti sa aveti un boiler electric care sa reziste multi ani, ar fi indicat sa urmati cateva sfaturi simple.

citeste mai mult

Ce factori conteaza in achizitionarea unui boiler electric

Boilerul electric: apa calda instant

04 Feb 2016 | 23 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Oricine cumpara un boiler electric doreste un singur lucru: sa aiba apa calda la dispozitie. Astfel, orientarea catre un anumit model de boiler inca lipseste. Clientii mai sunt interesati si ca boilerul sa consume cat mai putin curent electric.

citeste mai mult