Boilere. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Boilerele electrice si criterii de alegere

Boilere electrice (sursa foto: www.modernize.com)

18 Apr 2015 | 22 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Incalzirea apei calde este cu siguranta un proces care, atat pe timpul iernii dar si in restul anotimpurilor, un proces rapid si fara consum mare de energie. Daca nu ai montat o centrala care sa-ti furnizeze apa calda, opteaza pentru instalarea unui boiler. In acest articol, iti prezentam caracteristicile diferentiale ale diverselor tipuri de boilere, dar si cateva sfaturi pe baza carora sa faci alegerea potrivita nevoii si bugetului tau.

citeste mai mult

Sapte avantaje ale unui boiler electric, in comparatie cu unul pe gaz

Boiler electric - avantaje (flame-on-boiler-installation.co.uk)

06 Mar 2015 | 40 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Incalzirea pe baza de gaz este recunoscuta ca fiind mai eficienta la nivel de cost efectiv, in comparatie cu sistemul de incalzire pe baza de energie electrica. Acest lucru se datoreaza atat diferentei de pret intre cele doua tipuri de surse (gaz si curent electric), cat si faptului ca vitezei de incalzire a apei, care este mai mare in sistemele pe gaz.

citeste mai mult

Incalzirea apei calde este una din necesitatile cotidiene ale vietii moderne, iar boilerele electrice sunt sursa dumneavoastra independenta pentru apa calda

Boilere electrice. Poza 87

24 Noi 2013 | 18 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

In viata moderna exista necesitati primare la fel de importante precum hrana zilnica, iar apa calda este un exemplu clar al unei astfel de necesitati al vietii moderne. Existenta unei surse independente de apa calda aduce confort si o mai buna monitorizare a costurilor, asadar boilerul vine la pachet si cu potentiale economii venite din utilizarea lui. In oferta roinstalatii.ro gasiti 50 de tipuri de boilere electrice, de puteri si volume variate, fabricate de firme cu renume in domeniu. Toate produsele noastre sunt insotite de garantie, iar pentru multe produse din gama acum va puteti bucura de preturi scazute.

citeste mai mult

Scaderea presiunii apei calde incalzita de boiler

Presiune boiler apa calda. Poza 85

12 Oct 2013 | 4 comentarii | 344 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Una dintre cele mai comune erori care pot aparea la instalatia dvs. de incalzire a apei calde menajere este scaderea presiunii. Aceasta problema o identificati fie fizic, prin faptul ca apa calda nu are presiune la robinet, dar mai ales, verificand aparatul de masura incorporat in boilerul dumneavoastra.

citeste mai mult

Disperat fara apa calda? Boilerele electrice Drazice iti aduc apa calda si economii!

boilere-electrice DRAZICE. Poza 70

10 Mar 2013 | 18 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Va doriti ca apa calda si costuri mici? Ati vrea ca boilerul pe care il achizitionati sa fie durabil? Boilerele electrice Drazice sunt o  astfel  de solutie! Cazanele pentru cele sapte boilere din oferta sunt garantate 5 ani, in timp ce componentele electrice vin cu o garantie de 2 ani! Preturile sunt competitive, iar modalitatile de plata la noi sunt flexibile. Sa nu mai spunem ca roinstalatii.ro  poate livra aceste produse la nivel national! Puteti comanda simplu si oricand, transparent si eficient. Odata  ce ati adaugat produsul in cosul de cumparaturi,  noi va furnizam online  calculul costurilor de transport, livrare de care tot noi ne ocupam. Va invitam la cumparaturi online, programul este non-stop!

citeste mai mult