Calorifere, radiatoare. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Modele de calorifere de baie - ce optiuni de amenajare ai?

Modele de calorifere de baie

15 Iun 2018 | 8 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Baia este spatiul in a carei amenajare ar trebui sa se tina cont de doua criterii principale: asigurarea unui grad ridicat de confort si integrarea unor solutii de design specifice. Dintre elementele care prezinta avantaje din ambele puncte de vedere, fac parte si diversele modele de calorifere pentru baie. Disponibile in diverse materiale, forme si culori, acestea ofera atat beneficii estetice cat si practice. Vom vorbi astazi despre doua dintre cele mai intalnite tipuri de calorifere pentru baie: cele drepte si cele curbate.

citeste mai mult

Cum alegem caloriferul pentru baie

Calorifere pentru baie (port-prosop) pot deveni un element decorativ de efect (foto: www.tapsbathrooms.com)

30 Sep 2015 | 123 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Ne incepem dimineata cu o cafea si cu un dus rapid si revigorant. Seara, dupa o intreaga zi de lucru, ne dorim o baie relaxanta in cada plina de spuma si saruri de baie. Iata, deci, cat de important este sa dispunem de tot confortul in propria baie. Desigur ca si designul acestei incaperi din casa ajuta la crearea unei atmosfere relaxante, insa, in sezonul rece, principalul factor pe care ne axam este confortul termic.

citeste mai mult

Caloriferele din aluminiu: pro si contra

Caloriferele din aluminiu: un design placut

26 Sep 2015 | 131 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Confortul si linistitea sunt doua dintre senzatiile pe care ne dorim sa le resimtim in locuinta noastra. In serile de iarna, odata ajunsi acasa, ar trebui sa gasim o temperatura optima care sa contribuie la climatul primitor si reconfortant al casei. Pentru incalzirea casei tale, ia in calcul avantajele si dezavantajele caloriferelor din aluminiu.

citeste mai mult

Stabilirea dimensiunii corecte a caloriferelor este esentiala pentru confort si economie

Dimensionare calorifere otel. Poza 96

05 Aug 2014 | 61 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Se zice ca vara cumpara-ti sanie si iarna caruta, dar radiatoarele le puteti achizitiona odata cu gasirea celui mai potrivit, la pretul corect. In cazul in care va doriti sa schimbati instalatia sanitara din casa dumneavoastra, achizitionarea caloriferelor necesare ar trebui sa inceapa cu stabilirea dimensiunii potrivite. Cum in oferta roinstalatii.ro exista oferte promitatoare la calorifere din otel, cel mai bun moment de a cumpara un radiator este acum!

citeste mai mult

Pentru o viata mai lunga si eficienta energetica, caloriferele din otel au nevoie de un minim de intretinere

Intretinere calorifere. Poza 76

10 Iun 2013 | 97 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

V-ati achizitionat calorifere din otel, cele mai populare, le-ati montat si dupa cateva sezoane de iarna realizati ca nu mai incalzesc ca in anii precedenti. Pentru a evita aceasta neplacere, este bine sa efectuati din timp in timp operatiuni de intretinere, recomandabil inainte de sosirea anotimpului rece. Aceasta va prelungi durata de viata a caloriferului, dar in acelasi timp, prin eliminarea reziduurilor din radiatoare, acestea vor da un randament mai mare.

citeste mai mult