Calorifere, radiatoare. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Cum alegem caloriferul pentru baie

Calorifere pentru baie (port-prosop) pot deveni un element decorativ de efect (foto: www.tapsbathrooms.com)

30 Sep 2015 | 114 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Ne incepem dimineata cu o cafea si cu un dus rapid si revigorant. Seara, dupa o intreaga zi de lucru, ne dorim o baie relaxanta in cada plina de spuma si saruri de baie. Iata, deci, cat de important este sa dispunem de tot confortul in propria baie. Desigur ca si designul acestei incaperi din casa ajuta la crearea unei atmosfere relaxante, insa, in sezonul rece, principalul factor pe care ne axam este confortul termic.

citeste mai mult

Caloriferele din aluminiu: pro si contra

Caloriferele din aluminiu: un design placut

26 Sep 2015 | 122 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Confortul si linistitea sunt doua dintre senzatiile pe care ne dorim sa le resimtim in locuinta noastra. In serile de iarna, odata ajunsi acasa, ar trebui sa gasim o temperatura optima care sa contribuie la climatul primitor si reconfortant al casei. Pentru incalzirea casei tale, ia in calcul avantajele si dezavantajele caloriferelor din aluminiu.

citeste mai mult

Stabilirea dimensiunii corecte a caloriferelor este esentiala pentru confort si economie

Dimensionare calorifere otel. Poza 96

05 Aug 2014 | 51 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Se zice ca vara cumpara-ti sanie si iarna caruta, dar radiatoarele le puteti achizitiona odata cu gasirea celui mai potrivit, la pretul corect. In cazul in care va doriti sa schimbati instalatia sanitara din casa dumneavoastra, achizitionarea caloriferelor necesare ar trebui sa inceapa cu stabilirea dimensiunii potrivite. Cum in oferta roinstalatii.ro exista oferte promitatoare la calorifere din otel, cel mai bun moment de a cumpara un radiator este acum!

citeste mai mult

Pentru o viata mai lunga si eficienta energetica, caloriferele din otel au nevoie de un minim de intretinere

Intretinere calorifere. Poza 76

10 Iun 2013 | 92 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

V-ati achizitionat calorifere din otel, cele mai populare, le-ati montat si dupa cateva sezoane de iarna realizati ca nu mai incalzesc ca in anii precedenti. Pentru a evita aceasta neplacere, este bine sa efectuati din timp in timp operatiuni de intretinere, recomandabil inainte de sosirea anotimpului rece. Aceasta va prelungi durata de viata a caloriferului, dar in acelasi timp, prin eliminarea reziduurilor din radiatoare, acestea vor da un randament mai mare.

citeste mai mult

Ce calorifer sa aleg? Otel, fonta sau aluminiu?

Alegerea materialelelor caloriferelor. Poza 71

11 Mar 2013 | 43 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

V-ati hotarat sa schimbati radiatoarele din casa, iar prima intrebare  care va apare in minte este  ce calorifer sa aleg, din ce material? Intrebarea este legitima, atata timp cat fiecare dintre materialele din care sunt fabricate caloriferele aduc o serie de avantaje, dar si de inconveniente in comparatie cu celelalte. 

citeste mai mult