Calorifere, radiatoare. Informatii oferite de RoInstalatii.Ro
RoInstalatii.Ro | Blog | Calorifere, radiatoare

Pentru o viata mai lunga si eficienta energetica, caloriferele din otel au nevoie de un minim de intretinere

Intretinere calorifere, radiatoare, eficienta termica, randament

10 Iun 2013 | 711 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

V-ati achizitionat calorifere din otel, cele mai populare, le-ati montat si dupa cateva sezoane de iarna realizati ca nu mai incalzesc ca in anii precedenti. Pentru a evita aceasta neplacere, este bine sa efectuati din timp in timp operatiuni de intretinere, recomandabil inainte de sosirea anotimpului rece. Aceasta va prelungi durata de viata a caloriferului, dar in acelasi timp, prin eliminarea reziduurilor din radiatoare, acestea vor da un randament mai mare.

citeste mai mult

Ce calorifer sa aleg? Otel, fonta sau aluminiu?

Calorifer, radiator, otel, fonta, aluminiu, caldura

11 Mar 2013 | 501 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

V-ati hotarat sa schimbati radiatoarele din casa, iar prima intrebare  care va apare in minte este  ce calorifer sa aleg, din ce material? Intrebarea este legitima, atata timp cat fiecare dintre materialele din care sunt fabricate caloriferele aduc o serie de avantaje, dar si de inconveniente in comparatie cu celelalte. 

citeste mai mult

Vi se pare dificila alegerea caloriferelor ieftine dar cu putere termica ridicata? Incercati unul din caloriferele din aluminiu marca Faral aflate acum la promotie!

Radiator Faral, aluminiu, calorifer, design modern, garantie 10 ani

21 Iul 2012 | 408 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Doriti sa va schimbati caloriferele? Nu stiti care este cel mai important criteriu in alegerea dumneavoastra: cost, inertie termica redusa, garantie? Roinstalatii.ro v-a pregatit o promotie pentru patru tipuri de calorifere Faral, astfel incat nu aveti nevoie sa prioritizati criteriile de selectie. Elementii Faral la pret promotional sunt fabricati dintr-un aliaj de aluminiu ale carui caractecteristici deosebite ii confera inertie termica mica. Altfel spus, va puteti bucura de randament mare si o camera incalzita in timp redus! Peturile sunt si ele reduse, cu peste 10%! Garantia este de 10 ani, dar caloriferele din aluminiu Faral sunt, dupa cum spune romanul, “fara moarte”. Va invitam sa va incalziti la cumparaturi!

citeste mai mult

Vrei sa stii care este cel mai bun calorifer din otel? Iti propunem cele mai bine vandute modele pe Roinstalatii.ro

Cele mai bune calorifere din otel, calitate, preturi mici

31 Mai 2012 | 1978 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

In dorinta de a va oferi mereu informatii proaspete si utile, am realizat un top al celor mai bine vandute calorifere din otel in anul 2014. Asa cum veti observa mai jos, toate sunt marca Purmo; va recomandam calduros sa luati in considerare caloriferele din acest top din mai multe motive: pret accesibil, 10 ani garantie, design modern, utilizare universala. De asemenea (dar nu in ultimul rand!), numarul mare de calorifere vandute anul acesta ne-a permis sa va oferim discounturi de pret demne de luat in seama. Va dorim spor la cumparaturi!

citeste mai mult

Dimensiunile radiatoarelor din otel

Dimensiunile radiatoarelor din otel

08 Apr 2012 | 613 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Indiferent de producator, radiatoarele din otel pot fi de tipul 10, 11, 20, 21, 22, 33, 44, cu inaltimi de 200mm, 300mm, 400mm, 450mm, 500mm, 600mm, 900mm, si lungimi cuprinse intre 400mm si 3000mm

citeste mai mult