Centrale termice. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Alegerea unui aparat de aer conditionat - reguli pretioase

Sursa foto: pinterest.com

16 Mar 2018 | 2 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Un aparat de aer conditionat nu mai este de mult timp un moft pe care sa il faci in casa, ci reprezinta o necesitate, fara de care, in anumite perioade ale anului sau in anumite incaperi, nu poti sa supravietuiesti. Chiar daca auzim des faptul ca aerul conditionat nu este recomandat pentru sanatate, pentru a face o alegere corecta, care sa nu ne afecteze este indicat sa cunoastem detaliile unui aparat, dar si sa stim dupa ce trebuie sa ne ghidam atunci cand il cumparam.

citeste mai mult

Sase intrebari si raspunsuri esentiale despre centralele termice

Centrale termice

08 Feb 2018 | 45 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Alegerea si montarea unei centrale termice nu poate fi facuta dupa ureche. Inainte sa te decizi daca aceasta reprezinta cea mai buna solutie de incalzire pentru casa ta si daca investitia pe care vrei sa o faci iti poate satisface nevoia de confort, trebuie sa stii raspunsurile unui set de intrebari esentiale.

citeste mai mult

De ce sa alegi o centrala termica in condensatie Viessmann?

Sursa foto: Pixabay.com

19 Dec 2017 | 35 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

In timpul iernii cu totii avem nevoie de caldura si apa calda. Aceste resurse ar trebui sa functioneze in mod normal neintrerupt, deoarece fiecare dintre ele reprezinta exigente de confort pe care noi ca utilizatori le avem. De aceea, atunci cand cumperi o centrala termica, va trebui sa ai in vedere si aceste cerinte, pentru a fi sigur ca investitia facuta este cea corecta si sigura.

citeste mai mult

Ce tehnologii moderne folosesc centralele termice Ariston pentru o incalzire eficienta?

Centrale termice Ariston

08 Noi 2017 | 90 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Atunci cand vine vorba despre incalzirea centralizata, Ariston este unul dintre brandurile care se poate lauda cu realizari deosebit de mari. Compania infiintata in anul 1930 in Italia, a reusit sa ajunga in anul 2016 la cifre de afaceri de peste 1.4 miliarde de dolari, ceea ce ii permite sa inoveze si sa gaseasca mereu tehnologii eficiente pentru centralele termice pe care le produce.

citeste mai mult

Care sunt cele mai bune centrale termice de apartament

Sursa: freeimages.com

17 Oct 2017 | 56 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Spre deosebire de sistemul de incalzire centralizat, montarea unei centrale de apartament reprezinta o solutie de incalzire nu doar mult mai eficienta, ci si mai generoasa din punct de vedere al optiunilor de design si chiar a celor de conectivitate. Centrala termica poate fi folosita pentru furnizarea caldurii atat prin intermediul radiatoarelor cat si prin sistemele de incalzire prin pardoseala, oferind utilizatorilor un confort sporit si un bun control al consumului.

citeste mai mult