Blog Roinstalatii

Utilizarea corecta a centralei termice - filtrul magnetic anticalcar

filtrul magnetic anticalcar

31 Aug 2018 | 12 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Utilizarea corecta a unei centrale termice de apartament nu se rezuma doar la setarea optima a acesteia, pentru apa calda si caldura, vara sau iarna. Eficienta unui astfel de sistem de incalzire a locuintei depinde foarte mult si de grija pe care o ai fata de aceasta, prin investitii inteligente ce tin departe factorii nocivi externi. Printre cei mai cunoscuti inamici ai unei centrale termice se numara depunerile de calcar sau alte reziduuri din apa menajera.

citeste mai mult

Centrala termica vs sistem centralizat de incalzire - roinstalatii.ro

Sursa foto: pexels.com

17 Aug 2018 | 13 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Daca te gandesti inca de pe acum la lunile friguroase din aceasta iarna, luand in calcul instalarea unei centrale termice de apartament, noi credem ca faci o alegere excelenta. Poti oricand intra pe roinstalatii.ro si sa iti alegi centrala termica pe care o consideri cea mai potrivita pentru locuinta ta.

citeste mai mult

Cum aerisesti caloriferul - toti pasii necesari de la A la Z

Sursa foto: pixabay.com

13 Aug 2018 | 16 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Astazi vom discuta despre un subiect extrem de interesant, insa cu care poate ca nu te-ai intersectat niciodata pana acum, de aceea vrem sa fim sigur ca stii cu se mananca: aerisirea caloriferelor. Pentru zilele reci de iarna, pregateste-te cu o solutie rapida si pe care o poti implementa chiar tu, atunci cand caloriferele nu se incalzesc asa cum iti doresti. Este un proces extrem de simplu, pe care trebuie sa il faci in mod corect, prin pasii pe care ii vei gasi putin mai jos. Haide sa incepem.

citeste mai mult

Cea mai buna centrala de apartament - avantaje, garantie, branduri 2018

Cea mai buna centrala de apartament

06 Aug 2018 | 24 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Indiferent de produsul pe care vrei sa il cumperi pentru casa ta, ai in minte mereu un lucru extrem de important: banii sa fie dati pe ceva ce poate oferi locuintei mai mult confort si mai multa siguranta, pentru absolut toti membrii familiei tale. Pentru noi, lucrurile sunt extrem de simple: vrem sa le oferim tuturor clientilor nostri centrale termice de calitate, astfel incat zilele de iarna sa fie mai blande, iar caldura sa fie un lucru extrem de simplu de obtinut, doar la un click distanta.

citeste mai mult

Panouri solare - pret, tipuri, incalzire pe timp de iarna

Panouri solare pret si tipuri. Poza 2

01 Aug 2018 | 13 afisari

Cristian Alexandru | Panouri solare

Daca vrei ca facturile pentru agentul termic sa vina luna de luna cu sume de plata mult mai mici fata de iernile trecute, atunci afla ca panourile solare pot transforma energia solara in energie termica, reusind sa asigure un aport de pana la 40% din caldura necesara pentru incalzirea unei locuinte.

citeste mai mult