Blog Roinstalatii

Modele de calorifere de baie - ce optiuni de amenajare ai?

Modele de calorifere de baie

15 Iun 2018 | 4 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Baia este spatiul in a carei amenajare ar trebui sa se tina cont de doua criterii principale: asigurarea unui grad ridicat de confort si integrarea unor solutii de design specifice. Dintre elementele care prezinta avantaje din ambele puncte de vedere, fac parte si diversele modele de calorifere pentru baie. Disponibile in diverse materiale, forme si culori, acestea ofera atat beneficii estetice cat si practice. Vom vorbi astazi despre doua dintre cele mai intalnite tipuri de calorifere pentru baie: cele drepte si cele curbate.

citeste mai mult

Cinci echipamente care iti asigura confortul termic al casei

Sursa: unsplash.com

21 Mai 2018 | 12 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Ne dorim o casa calda iarna si racoroasa vara, iar pentru a ne bucura de acest confort termic pe tot parcursul anului sunt necesare anumite investitii. Alegerea unor echipamente speciale pentru dotarea termica a locuintei se face corelat cu bugetul pe care il ai disponibil, dar si cu performanta pe care ti-o doresti pentru acestea. Iata ce optiuni ai pentru a te bucura de confort termic in casa ta, pe tot parcursul anului!

citeste mai mult

Panourile solare, solutia eco pentru incalzirea apei menajere

Sursa: pixabay.com

24 Apr 2018 | 14 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Panourile solare reprezinta o solutie moderna de obtinere a apei calde menajere, oferind o multime de avantaje. Aceasta este o solutie ecologica si economica de incalzire a apei, deoarece procesul presupune utilizarea unei resurse inepuizabile de energie, fara sa fie urmat de eliminarea de noxe sau compusi poluanti.

citeste mai mult

Sfaturi pretioase pentru functionarea durabila a centralei de apartament

Centrale de apartament

18 Apr 2018 | 22 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Achizitia si montajul unei centrale termice reprezinta investii deloc de neglijat, pe care le facem in ideea de a spori confortul casei, pe termen lung. Tocmai pentru ca ne dorim sa ne bucuram cat mai mult de avantajele pe care le ofera un asemenea echipament de incalzire, ar trebui sa invatam ce presupune intretinerea corecta a acestor centrale termice pentru apartament.

citeste mai mult

Sapte defectiuni frecvent intalnite in functionarea boilerelor

Sursa: pixabay.com

13 Apr 2018 | 13 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Ca orice alt echipament tehnic, boilerul este predispus la defectiuni cauzate fie de uzura si vechimea echipamentului, fie de manipularea necorespunzatoare, fie de diverse alte motive. Acestea pot afecta confortul familiei tale, asa ca este important sa le poti identifica si sa le remediezi cat mai repede. Afla, asadar, care sunt cele mai frecvente 7 defectiuni intalnite in functionarea unui boiler.

citeste mai mult