Blog Roinstalatii. Pagina 2

Sapte defectiuni frecvente la boilerele electrice

boilere electrice

06 Iul 2018 | 8 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Boilerele, accesoriile de baza care asigura o buna parte din confortul familiei tale, pot prezenta dificultati si nereguli in functionare, avand in vedere ca este vorba de ansambluri tehnice care pot fi supuse uzurii. Calitatea slaba sau vechimea echipamentelor sunt doar doi dintre factorii care pot afecta modul optim de functionare a acestora. Dintre toate categoriile de boilere, discutam astazi despre defectiunile frecvente care pot sa apara in cazul diverselor modele de boilere electrice.

citeste mai mult

Incalzirea prin pardosela: cinci detalii pe care trebuie sa le stii despre covorasele electrice

Sursa: unsplash.com

28 Iun 2018 | 5 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Dintre toate tipuri de sisteme termice potrivite pentru locuinte, incalzirea prin pardoseala este cea care se remarca prin numeroasele avantaje pe care le ofera. Eficienta si durata mare de viata sunt doar doua dintre principalele motive pentru care ai putea opta pentru o astfel de alternativa, in cazul in care iti doresti sa implementezi in casa ta un sistem de incalzire care sa iti ofere beneficii pe termen lung, care nu se resimt doar la picioare, ci si in buzunar!

citeste mai mult

Modele de calorifere de baie - ce optiuni de amenajare ai?

Modele de calorifere de baie

15 Iun 2018 | 12 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Baia este spatiul in a carei amenajare ar trebui sa se tina cont de doua criterii principale: asigurarea unui grad ridicat de confort si integrarea unor solutii de design specifice. Dintre elementele care prezinta avantaje din ambele puncte de vedere, fac parte si diversele modele de calorifere pentru baie. Disponibile in diverse materiale, forme si culori, acestea ofera atat beneficii estetice cat si practice. Vom vorbi astazi despre doua dintre cele mai intalnite tipuri de calorifere pentru baie: cele drepte si cele curbate.

citeste mai mult

Cinci echipamente care iti asigura confortul termic al casei

Sursa: unsplash.com

21 Mai 2018 | 20 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Ne dorim o casa calda iarna si racoroasa vara, iar pentru a ne bucura de acest confort termic pe tot parcursul anului sunt necesare anumite investitii. Alegerea unor echipamente speciale pentru dotarea termica a locuintei se face corelat cu bugetul pe care il ai disponibil, dar si cu performanta pe care ti-o doresti pentru acestea. Iata ce optiuni ai pentru a te bucura de confort termic in casa ta, pe tot parcursul anului!

citeste mai mult

Panourile solare, solutia eco pentru incalzirea apei menajere

Sursa: pixabay.com

24 Apr 2018 | 25 afisari

Cristian Alexandru | Panouri solare

Panourile solare reprezinta o solutie moderna de obtinere a apei calde menajere, oferind o multime de avantaje. Aceasta este o solutie ecologica si economica de incalzire a apei, deoarece procesul presupune utilizarea unei resurse inepuizabile de energie, fara sa fie urmat de eliminarea de noxe sau compusi poluanti.

citeste mai mult