Blog Roinstalatii. Pagina 2

Renovezi locuinta? Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le planifici cu atentie!

Sursa foto: pixabay.com

02 Apr 2018 | 30 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Daca tocmai ce ai cumparat o locuinta si nu este una noua, cu un grad ridicat de confort, mai mult ca sigur ai in vedere renovarea acesteia si amenajarea spatiului conform gusturilor tale si ale membrilor familiei tale. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca procesul de renovare nu inseamna doar vopseaua lavabila aplicata la nivelul peretilor, ci multa atentie la toate detaliile.

citeste mai mult

Alegerea unui aparat de aer conditionat - reguli pretioase

Sursa foto: pinterest.com

16 Mar 2018 | 42 afisari

Cristian Alexandru | Aer conditionat

Un aparat de aer conditionat nu mai este de mult timp un moft pe care sa il faci in casa, ci reprezinta o necesitate, fara de care, in anumite perioade ale anului sau in anumite incaperi, nu poti sa supravietuiesti. Chiar daca auzim des faptul ca aerul conditionat nu este recomandat pentru sanatate, pentru a face o alegere corecta, care sa nu ne afecteze este indicat sa cunoastem detaliile unui aparat, dar si sa stim dupa ce trebuie sa ne ghidam atunci cand il cumparam.

citeste mai mult

Cum alegi centrala termica potrivita in functie de puterea acesteia?

Sursa: automatedhome.co.uk

12 Mar 2018 | 66 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Centrala termica de apartament este o investitie a carei rentabilitate este data de mai multi factori. Puterea echipamentului este unul dintre cele mai importante criterii in functie de care poti stii daca se merita sau nu sa alegi un anumit tip de centrala. In acest articol, iti oferim sfaturi utile despre cum sa alegi centrala potrivita, tinand cont de necesarul de putere pentru casa ta.

citeste mai mult

Cum poti reduce consumul de energie cand utilizezi un boiler electric

Boiler electric (sursa: www.roinstalatii.ro)

21 Feb 2018 | 86 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Printre optiunile de top in ceea ce priveste incalzirea apei la casa sau la apartament se numara si boilerele electrice. Unul mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a alege aceasta modalitate de a obtine apa calda pentru casa ta este ca, desi costurile de achizitie sunt reduse, consumul generat de aceste boilere electrice este destul de mare. Exista insa si moduri in care poti reduce consumul de energie al acestor echipamente, cum ar fi:

citeste mai mult

Diferentele dintre centralele termice: modele conventionale vs. modele in condensatie

Sursa foto: roinstalatii.ro

16 Feb 2018 | 100 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Pastrarea unei temperaturi optime in casa ta se poate realiza cu ajutorul unei centrale termice pe gaz. Aceasta este o alegere pentru care ai putea opta deoarece costurile necesare nu sunt foarte mari, iar avantajele sunt considerabile. Si totusi, dificultatea apare in momentul in care, in cautarea celui mai bun raport calitate - pret, trebuie sa alegem tipul de centrala dintre cele existente. Pentru ca aceasta decizie sa fie mai usoara, astazi discutam despre diferentele dintre centralele termice conventionale si cele in condensatie.

citeste mai mult