Va recomandam. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Modele de calorifere de baie - ce optiuni de amenajare ai?

Modele de calorifere de baie

15 Iun 2018 | 4 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Baia este spatiul in a carei amenajare ar trebui sa se tina cont de doua criterii principale: asigurarea unui grad ridicat de confort si integrarea unor solutii de design specifice. Dintre elementele care prezinta avantaje din ambele puncte de vedere, fac parte si diversele modele de calorifere pentru baie. Disponibile in diverse materiale, forme si culori, acestea ofera atat beneficii estetice cat si practice. Vom vorbi astazi despre doua dintre cele mai intalnite tipuri de calorifere pentru baie: cele drepte si cele curbate.

citeste mai mult

Cinci echipamente care iti asigura confortul termic al casei

Sursa: unsplash.com

21 Mai 2018 | 12 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Ne dorim o casa calda iarna si racoroasa vara, iar pentru a ne bucura de acest confort termic pe tot parcursul anului sunt necesare anumite investitii. Alegerea unor echipamente speciale pentru dotarea termica a locuintei se face corelat cu bugetul pe care il ai disponibil, dar si cu performanta pe care ti-o doresti pentru acestea. Iata ce optiuni ai pentru a te bucura de confort termic in casa ta, pe tot parcursul anului!

citeste mai mult

Renovezi locuinta? Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le planifici cu atentie!

Sursa foto: pixabay.com

02 Apr 2018 | 30 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Daca tocmai ce ai cumparat o locuinta si nu este una noua, cu un grad ridicat de confort, mai mult ca sigur ai in vedere renovarea acesteia si amenajarea spatiului conform gusturilor tale si ale membrilor familiei tale. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca procesul de renovare nu inseamna doar vopseaua lavabila aplicata la nivelul peretilor, ci multa atentie la toate detaliile.

citeste mai mult

Cum alegi centrala termica potrivita in functie de puterea acesteia?

Sursa: automatedhome.co.uk

12 Mar 2018 | 66 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Centrala termica de apartament este o investitie a carei rentabilitate este data de mai multi factori. Puterea echipamentului este unul dintre cele mai importante criterii in functie de care poti stii daca se merita sau nu sa alegi un anumit tip de centrala. In acest articol, iti oferim sfaturi utile despre cum sa alegi centrala potrivita, tinand cont de necesarul de putere pentru casa ta.

citeste mai mult

Diferentele dintre centralele termice: modele conventionale vs. modele in condensatie

Sursa foto: roinstalatii.ro

16 Feb 2018 | 100 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Pastrarea unei temperaturi optime in casa ta se poate realiza cu ajutorul unei centrale termice pe gaz. Aceasta este o alegere pentru care ai putea opta deoarece costurile necesare nu sunt foarte mari, iar avantajele sunt considerabile. Si totusi, dificultatea apare in momentul in care, in cautarea celui mai bun raport calitate - pret, trebuie sa alegem tipul de centrala dintre cele existente. Pentru ca aceasta decizie sa fie mai usoara, astazi discutam despre diferentele dintre centralele termice conventionale si cele in condensatie.

citeste mai mult