Va recomandam. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Diferentele dintre centralele termice: modele conventionale vs. modele in condensatie

Sursa foto: roinstalatii.ro

16 Feb 2018 | 9 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Pastrarea unei temperaturi optime in casa ta se poate realiza cu ajutorul unei centrale termice pe gaz. Aceasta este o alegere pentru care ai putea opta deoarece costurile necesare nu sunt foarte mari, iar avantajele sunt considerabile. Si totusi, dificultatea apare in momentul in care, in cautarea celui mai bun raport calitate - pret, trebuie sa alegem tipul de centrala dintre cele existente. Pentru ca aceasta decizie sa fie mai usoara, astazi discutam despre diferentele dintre centralele termice conventionale si cele in condensatie.

citeste mai mult

Cum alegi cele mai bune panouri solare fotovoltaice

Sursa foto: pexels.com

07 Feb 2018 | 7 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Instalarea unui sistem de energie solara fotovoltaica este o investitie financiara inteligenta pentru multi proprietari de casa si poate fi o solutie potrivita pentru generarea energiei electrice chiar si pentru locuinta ta. Pe masura ce evaluezi ofertele de pret pentru panouri solare, trebuie insa sa iei in considerare mai multi factori importanti. Parcurgerea acestui mic ghid te va ajuta sa faci cea mai buna alegere, fara sa scapi din vedere niciun criteriu esential!

citeste mai mult

Prin ce se diferentiaza o centrala termica de top de una obisnuita

Sursa foto: http://mmheating.co.uk

01 Feb 2018 | 6 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

In principiu, centrala termica are rolul de a furniza caldura si apa calda in functie de nevoile existente ale utilizatorilor. Sunt insa foarte multe diferente intre diversele tipuri si modele de centrale termice, diferente influentate de marca producatoare dar si de pret.

citeste mai mult

Cum sa beneficiezi de cat mai multa caldura in timpul iernii?

Sursa foto: Pixabay.com

14 Dec 2017 | 11 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Iernile sunt anotimpuri cu solicitari mari, destul de greoaie si usor instabile din punct de vedere al conditiilor meteorologice. De aceea, pentru a fi pregatiti pentru ceea ce urmeaza in timpul iernii, ne putem documenta din timp cu privire la posibilitatile pe care le avem pentru a ne asigura o temperatura potrivita in sezonul rece. Solutiile de incalzire exista, insa din acestea noi trebuie sa le alegem pe cele care se potrivesc nevoilor noastre de confort, dar si nevoilor noastre financiare.

citeste mai mult