Va recomandam. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Renovezi locuinta? Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le planifici cu atentie!

Sursa foto: pixabay.com

02 Apr 2018 | 16 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Daca tocmai ce ai cumparat o locuinta si nu este una noua, cu un grad ridicat de confort, mai mult ca sigur ai in vedere renovarea acesteia si amenajarea spatiului conform gusturilor tale si ale membrilor familiei tale. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca procesul de renovare nu inseamna doar vopseaua lavabila aplicata la nivelul peretilor, ci multa atentie la toate detaliile.

citeste mai mult

Cum alegi centrala termica potrivita in functie de puterea acesteia?

Sursa: automatedhome.co.uk

12 Mar 2018 | 48 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Centrala termica de apartament este o investitie a carei rentabilitate este data de mai multi factori. Puterea echipamentului este unul dintre cele mai importante criterii in functie de care poti stii daca se merita sau nu sa alegi un anumit tip de centrala. In acest articol, iti oferim sfaturi utile despre cum sa alegi centrala potrivita, tinand cont de necesarul de putere pentru casa ta.

citeste mai mult

Diferentele dintre centralele termice: modele conventionale vs. modele in condensatie

Sursa foto: roinstalatii.ro

16 Feb 2018 | 74 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Pastrarea unei temperaturi optime in casa ta se poate realiza cu ajutorul unei centrale termice pe gaz. Aceasta este o alegere pentru care ai putea opta deoarece costurile necesare nu sunt foarte mari, iar avantajele sunt considerabile. Si totusi, dificultatea apare in momentul in care, in cautarea celui mai bun raport calitate - pret, trebuie sa alegem tipul de centrala dintre cele existente. Pentru ca aceasta decizie sa fie mai usoara, astazi discutam despre diferentele dintre centralele termice conventionale si cele in condensatie.

citeste mai mult

Cum alegi cele mai bune panouri solare fotovoltaice

Sursa foto: pexels.com

07 Feb 2018 | 51 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Instalarea unui sistem de energie solara fotovoltaica este o investitie financiara inteligenta pentru multi proprietari de casa si poate fi o solutie potrivita pentru generarea energiei electrice chiar si pentru locuinta ta. Pe masura ce evaluezi ofertele de pret pentru panouri solare, trebuie insa sa iei in considerare mai multi factori importanti. Parcurgerea acestui mic ghid te va ajuta sa faci cea mai buna alegere, fara sa scapi din vedere niciun criteriu esential!

citeste mai mult

Prin ce se diferentiaza o centrala termica de top de una obisnuita

Sursa foto: http://mmheating.co.uk

01 Feb 2018 | 54 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

In principiu, centrala termica are rolul de a furniza caldura si apa calda in functie de nevoile existente ale utilizatorilor. Sunt insa foarte multe diferente intre diversele tipuri si modele de centrale termice, diferente influentate de marca producatoare dar si de pret.

citeste mai mult