Va recomandam. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Cum alegi cele mai bune panouri solare fotovoltaice

Sursa foto: pexels.com

07 Feb 2018 | 60 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Instalarea unui sistem de energie solara fotovoltaica este o investitie financiara inteligenta pentru multi proprietari de casa si poate fi o solutie potrivita pentru generarea energiei electrice chiar si pentru locuinta ta. Pe masura ce evaluezi ofertele de pret pentru panouri solare, trebuie insa sa iei in considerare mai multi factori importanti. Parcurgerea acestui mic ghid te va ajuta sa faci cea mai buna alegere, fara sa scapi din vedere niciun criteriu esential!

citeste mai mult

Prin ce se diferentiaza o centrala termica de top de una obisnuita

Sursa foto: http://mmheating.co.uk

01 Feb 2018 | 62 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

In principiu, centrala termica are rolul de a furniza caldura si apa calda in functie de nevoile existente ale utilizatorilor. Sunt insa foarte multe diferente intre diversele tipuri si modele de centrale termice, diferente influentate de marca producatoare dar si de pret.

citeste mai mult

Cum sa beneficiezi de cat mai multa caldura in timpul iernii?

Sursa foto: Pixabay.com

14 Dec 2017 | 56 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Iernile sunt anotimpuri cu solicitari mari, destul de greoaie si usor instabile din punct de vedere al conditiilor meteorologice. De aceea, pentru a fi pregatiti pentru ceea ce urmeaza in timpul iernii, ne putem documenta din timp cu privire la posibilitatile pe care le avem pentru a ne asigura o temperatura potrivita in sezonul rece. Solutiile de incalzire exista, insa din acestea noi trebuie sa le alegem pe cele care se potrivesc nevoilor noastre de confort, dar si nevoilor noastre financiare.

citeste mai mult

Sase moduri neconventionale de a pastra caldura in casa ta

Sursa foto: barracudagroup.co.uk

17 Oct 2017 | 72 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Incalzirea este procesul care necesita peste 70% din consumul total de energie inregistrat intr-o locuinta. Destul de mult, nu-i asa? Asa ca ar trebui sa stii ca, pe langa principalele modalitati de a pastra caldura in casa ta (izolatia termica a peretilor, alegerea unui sistem de incalzire potrivit etc), exista si moduri mai neconventionale.

citeste mai mult

Pregatirea locuintei pentru sezonul rece: cum reduci pierderile de caldura

Sursa: http://conditionedairtx.com

12 Oct 2017 | 58 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Fie ca vrei sa iti cumperi o noua locuinta, sa o renovezi pe cea in care stai acum, sau sa reamenajezi doar o camera din casa, reducerea pierderilor de caldura este unul dintre scopurile pe care ar trebui sa le ai in vedere. De ce este atat de important acest aspect? In primul rand, acest pas este necesar daca iti doresti sa te bucuri de confortul termic al casei tale mai ales pe perioada sezonului rece, dar este util si daca vrei sa obtii o scadere a cheltuielilor de intretinere ale casei.

citeste mai mult