Va recomandam. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Sase moduri neconventionale de a pastra caldura in casa ta

Sursa foto: barracudagroup.co.uk

17 Oct 2017 | 48 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Incalzirea este procesul care necesita peste 70% din consumul total de energie inregistrat intr-o locuinta. Destul de mult, nu-i asa? Asa ca ar trebui sa stii ca, pe langa principalele modalitati de a pastra caldura in casa ta (izolatia termica a peretilor, alegerea unui sistem de incalzire potrivit etc), exista si moduri mai neconventionale.

citeste mai mult

Pregatirea locuintei pentru sezonul rece: cum reduci pierderile de caldura

Sursa: http://conditionedairtx.com

12 Oct 2017 | 35 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Fie ca vrei sa iti cumperi o noua locuinta, sa o renovezi pe cea in care stai acum, sau sa reamenajezi doar o camera din casa, reducerea pierderilor de caldura este unul dintre scopurile pe care ar trebui sa le ai in vedere. De ce este atat de important acest aspect? In primul rand, acest pas este necesar daca iti doresti sa te bucuri de confortul termic al casei tale mai ales pe perioada sezonului rece, dar este util si daca vrei sa obtii o scadere a cheltuielilor de intretinere ale casei.

citeste mai mult

Cum sa aveti apa calda gratuit folosind energia solara

Sursa foto: institutotecnologico.es

31 Iul 2017 | 28 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Oricine prefera sa aiba apa calda la discretie fara sa plateasca pentru acest privilegiu. Persoanele care locuiesc la casa au aceasta posibilitate! Oportunitatea aceasta apartine atat proprietarilor instariti, cat si celor cu venituri modeste dar care privesc pe termen lung si realizeaza ca montarea unui sistem solar este o investitie cu adevarat inspirata, care va aduce beneficii considerabile.

citeste mai mult

Cele mai importante beneficii ale unui termosistem aplicat corect

Aplicatea sistemului de termoizolatie. Sursa foto: pixabay.com

06 Iul 2016 | 24 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Termosistemul reprezinta, pentru cine nu stie, o solutie tehnica pentru termoizolarea exterioara a unei constructii. O termoizolare corecta nu vizeaza doar exteriorul cladirii, ci si peretii interiori, pardoselile si acoperisul. Pe piata exista diverse materiale care pot fi folosite la termoizolarea unei constructii, precum polistirenul expandat, polistirenul extrudat, vata minerala, spuma poliuretanica, pluta și alte fibre naturale sau reciclate. Materialele mentionate anterior au avantaje si dezavantaje si, de asemenea, dau un randament diferit in functie de suprafata pe care se monteaza. Materialul de baza utilizat intr-un termosistem este polistirenul sau vata minerala.

citeste mai mult

Care sunt avantajele panourilor solare?

Panouri solare

03 Mai 2015 | 23 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

O metoda mai neobisnuita de incalzire a locuintelor este cea realizata cu ajutorul energiei solare. Avand beneficii atat pentru mediul inconjurator, dar fiind de asemenea o buna modalitate de economisire a banilor necesari pentru plata intretinerii, montarea panourilor solare incepe sa fie din ce in ce mai utilizata si in tara noastra.

citeste mai mult