Va recomandam. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Care sunt avantajele panourilor solare?

Panouri solare

03 Mai 2015 | 40 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

O metoda mai neobisnuita de incalzire a locuintelor este cea realizata cu ajutorul energiei solare. Avand beneficii atat pentru mediul inconjurator, dar fiind de asemenea o buna modalitate de economisire a banilor necesari pentru plata intretinerii, montarea panourilor solare incepe sa fie din ce in ce mai utilizata si in tara noastra.

citeste mai mult

Functionarea hidrofoarelor: top cinci intrebari si raspunsuri

Schema de functionare a hidroforului

01 Apr 2015 | 1 comentarii | 68 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Fie ca este folosit ca sursa principala de alimentare cu apa potabila a caselor, fie ca este folosit in apartamentele de bloc ca solutie ajutatoare, atunci cand presiunea apei de la chiuveta nu este suficient de puternica, hidrofoarele prezinta o serie de avantaje, aducand o multime de beneficii pentru cei care le utilizeaza. Daca ai luat in calcul montarea unui astfel de echipament, afla mai multe despre functionarea sa si despre cum sa il alegi!

citeste mai mult

Incalzirea prin pardoseala: trei beneficii pe care le aduce

Incalzire prin pardoseala (sursa: www.jwheatingservices.com)

25 Mar 2015 | 42 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Cand sezonul rece isi intra in drepturi, iar temperaturile de afara scad sub zero grade, cel mai mult ne dorim ca, odata ajunsi acasa, sa ne bucaram de confort termic. Sistemele de incalzire prin pardoseala sunt cele mai potrivite pentru acest scop, avand o serie de avantaje.

citeste mai mult

Tevi PEXAl Tiemme pentru instalatii termico-sanitare ieftine

Tevi PEXAl. Poza 102

03 Dec 2014 | 36 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

In unul dintre articolele precedente va explicam avantajele aduse de tehnologia PEX in instalatii. Desi sunt o tehnologie mai veche, tevile PEXAL , aduc avantajele polietilenei reticulate (PE-X), dublate de calitatile aluminiului (Al). Tehnologia evolueaza,dar in ciuda folosirii unor noi materiale pentru conducte, PEXAL-ul este intens folosit in sisteme de instalatii.

citeste mai mult

Sistemele de incalzire a apei prin panouri solare sunt o solutie de viitor

Sistemele de incalzire a apei prin panouri solare. Poza 100

05 Noi 2014 | 33 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Sisteme de incalzire a apei prin panori solare sunt solutia gratuita si ecologica pentru a incalzi apa calda menajera. Un boiler cu imersie sau unul traditional poate dubla sistemul pentru a va incalzi apa in zilele inorate. Veti avea facturi mai mici pentru combustibil (gaz, fosil sau electricitate) si apa calda gratuita pe perioada verii . In plus, va aduceti aportul spre o lume mai verde, mai ecologica.

citeste mai mult