Va recomandam. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Cum sa aveti apa calda gratuit folosind energia solara

Sursa foto: institutotecnologico.es

31 Iul 2017 | 50 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Oricine prefera sa aiba apa calda la discretie fara sa plateasca pentru acest privilegiu. Persoanele care locuiesc la casa au aceasta posibilitate! Oportunitatea aceasta apartine atat proprietarilor instariti, cat si celor cu venituri modeste dar care privesc pe termen lung si realizeaza ca montarea unui sistem solar este o investitie cu adevarat inspirata, care va aduce beneficii considerabile.

citeste mai mult

Cele mai importante beneficii ale unui termosistem aplicat corect

Aplicatea sistemului de termoizolatie. Sursa foto: pixabay.com

06 Iul 2016 | 44 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Termosistemul reprezinta, pentru cine nu stie, o solutie tehnica pentru termoizolarea exterioara a unei constructii. O termoizolare corecta nu vizeaza doar exteriorul cladirii, ci si peretii interiori, pardoselile si acoperisul. Pe piata exista diverse materiale care pot fi folosite la termoizolarea unei constructii, precum polistirenul expandat, polistirenul extrudat, vata minerala, spuma poliuretanica, pluta și alte fibre naturale sau reciclate. Materialele mentionate anterior au avantaje si dezavantaje si, de asemenea, dau un randament diferit in functie de suprafata pe care se monteaza. Materialul de baza utilizat intr-un termosistem este polistirenul sau vata minerala.

citeste mai mult

Care sunt avantajele panourilor solare?

Panouri solare

03 Mai 2015 | 45 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

O metoda mai neobisnuita de incalzire a locuintelor este cea realizata cu ajutorul energiei solare. Avand beneficii atat pentru mediul inconjurator, dar fiind de asemenea o buna modalitate de economisire a banilor necesari pentru plata intretinerii, montarea panourilor solare incepe sa fie din ce in ce mai utilizata si in tara noastra.

citeste mai mult

Functionarea hidrofoarelor: top cinci intrebari si raspunsuri

Schema de functionare a hidroforului

01 Apr 2015 | 1 comentarii | 98 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Fie ca este folosit ca sursa principala de alimentare cu apa potabila a caselor, fie ca este folosit in apartamentele de bloc ca solutie ajutatoare, atunci cand presiunea apei de la chiuveta nu este suficient de puternica, hidrofoarele prezinta o serie de avantaje, aducand o multime de beneficii pentru cei care le utilizeaza. Daca ai luat in calcul montarea unui astfel de echipament, afla mai multe despre functionarea sa si despre cum sa il alegi!

citeste mai mult

Incalzirea prin pardoseala: trei beneficii pe care le aduce

Incalzire prin pardoseala (sursa: www.jwheatingservices.com)

25 Mar 2015 | 48 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Cand sezonul rece isi intra in drepturi, iar temperaturile de afara scad sub zero grade, cel mai mult ne dorim ca, odata ajunsi acasa, sa ne bucaram de confort termic. Sistemele de incalzire prin pardoseala sunt cele mai potrivite pentru acest scop, avand o serie de avantaje.

citeste mai mult