Va recomandam. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Tevi PEXAl Tiemme pentru instalatii termico-sanitare ieftine

Tevi PEXAl. Poza 102

03 Dec 2014 | 4 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

In unul dintre articolele precedente va explicam avantajele aduse de tehnologia PEX in instalatii. Desi sunt o tehnologie mai veche, tevile PEXAL , aduc avantajele polietilenei reticulate (PE-X), dublate de calitatile aluminiului (Al). Tehnologia evolueaza,dar in ciuda folosirii unor noi materiale pentru conducte, PEXAL-ul este intens folosit in sisteme de instalatii.

citeste mai mult

Sistemele de incalzire a apei prin panouri solare sunt o solutie de viitor

Sistemele de incalzire a apei prin panouri solare. Poza 100

05 Noi 2014 |

Cristian Alexandru | Va recomandam

Sisteme de incalzire a apei prin panori solare sunt solutia gratuita si ecologica pentru a incalzi apa calda menajera. Un boiler cu imersie sau unul traditional poate dubla sistemul pentru a va incalzi apa in zilele inorate. Veti avea facturi mai mici pentru combustibil (gaz, fosil sau electricitate) si apa calda gratuita pe perioada verii . In plus, va aduceti aportul spre o lume mai verde, mai ecologica.

citeste mai mult

Incalzirea in pardoseala, o investitie pe care sa o luati in calcul anul acesta

Incalzire in pardoseala. Poza 97

15 Aug 2014 |

Cristian Alexandru | Va recomandam

Functionad pe un principiu cunoscut inca de pe vremea romanilor, sistemele de incalzire in pardoseala au evoluat gratie tehnologiei, a dezvoltarii unor materiale mult mai fiabile. In plus, odata cu dezvoltarea industrie petrochimice, materialele izolante, tevile si tubulatura bazate pe produse prelucrate chimic au capatat noi valente prin flexibilitate, durabilitate si/ sau rezistenta la coroziune. Daca in unul dintre articolele precendete va aratam confortul adus de incalzirea in pardoseala, de data aceasta va aducem informatii suplimentare asupra componentele necesare pentru montarea unui sistem de incalzire in pardoseala.

citeste mai mult

Avantajele aduse de tevile PEX au trecut testul timpului

Tevi PEX. Poza 95

30 Iul 2014 |

Cristian Alexandru | Va recomandam

Cunoscuta in Europa inca din anii 70, teava din polietilena reticulata, cunoscuta drept PEX, este in continuare intens utilizata in domeniul instalatiilor sanitare. Avantajele utilizarii acestui tip de material este demonstrat prin testul timpului. In contextul aparitiei si dezvoltarii unor noi tipuri de tehnologii, PEX continua sa fie o optiune gratie pretului mic, dar si al proprietatilor sale fizice si usurinta in exploatare a materialului PEX. In oferta roinstalatii.ro gasiti tevi PEX de diferite dimensiuni.

citeste mai mult